17 най-добри оферти за Черен петък за абонаментни кутии (2021): комплекти за хранене, VPN, детски кутии и т.н.


сезонът е, така че подарете си нещо, което продължава да дава месец след месец. Имаме оферти за услуги за сигурност, за да ви предпазим онлайн, кутии за дейности, за да заемат децата си със забавни дейности, и кутии за храна, за да поддържате корема си пълен и щастлив. Хей, забеляза ли темата? Всичко е за спокойствие. Сега има много необходима тема, за да приключим 2021 г.

Разгледайте нашия бюлетин за сделки, за да бъдете в крак с нашето покритие за Черен петък през следващите дни и нашето ръководство със съвети за Черен петък за съвети за разумно пазаруване. Също така ще поддържаме тази статия редовно актуализирана, тъй като офертите идват и си отиват през уикенда.

Актуализирано на 26 ноември: Добавихме няколко нови сделки, включително Hulu, комплекти за хранене и абонаментни услуги за чай.

Покритие за Черен петък на WIRED

Тестваме продуктите целогодишно и ръчно подбираме тези сделки. Маркирани продукти (Продадено) са разпродадени или вече не са с отстъпка от публикуването им. Ще актуализираме това ръководство през уикенда на Черен петък.

Ако купите нещо, използвайки връзки в нашите истории, може да спечелим комисионна. Това помага в подкрепа на нашата журналистика. Научете повече.

Дигитални сделки

Интернет е страшно място, пълно с отчаяни хора, които пият планински роси, нетърпеливи да ограбят вашата цифрова банка от пароли и номера на кредитни карти. Уведомете ги, че схемата е готова, като се защитите с най-добрите мениджъри на пароли и най-добрите VPN.

SurfShark

Снимка: Surfshark

Старши рецензент на продукти Скот Гилбъртсън даде на NordVPN една от най-високите си препоръки в своето ръководство за най-добрите VPN услуги, благодарение на бързата производителност на неговите сървъри и относително прозрачните бизнес практики на компанията. Уловката? Трябва да изберете (и да платите предварително) двугодишен план, за да получите голямата отстъпка. Все пак това не е много повече от продажната цена от $59 за едногодишен план.

Безплатната версия на NordPass се свързва само с едно устройство и не позволява синхронизиране. Тези дни, когато почти всеки има поне няколко устройства, преминете към сделката от $24 на година, така че никога да не оставате без паролите си, независимо дали сте на компютъра, на таблета си или навън с телефона си.

Hulu е една от любимите ни услуги за стрийминг на телевизия поради голямото си разнообразие от телевизионни предавания и филми, както нови, така и класически. Както новите клиенти, така и завръщащите се клиенти могат да се върнат за тази сделка за долар на месец, стига да не са били абонирани за Hulu по всяко време през последния месец. Вие обаче ще трябва да търпите реклами по време на повечето предавания. Но хей, за това са почивките в банята и пускането на хладилника.

Surfshark има едни от най-бързите скорости на VPN, които старшият рецензент на продукти Скот Гилбъртсън някога е тествал. Неговите твърдения, че не регистрира данни на клиентите, са относително непроверени, въпреки че наскоро премина независим одит – добър знак за поверителността на данните.

Понякога интернет от 2021 г. се чувства като интернет от 2001 г. Рекламодателите и измамниците са успели да избягват функциите на вградения браузър и операционната система, които блокират изскачащи прозорци и вградени реклами. Намалете ги отново с AdGuard, много адаптивно средство за блокиране на реклами, което ви позволява да добавяте в бели и черни отделни сайтове по ваш вкус.

RSS четецът е като лоялен голдън ретривър, който тръгва към вашата морава, за да донесе ежедневните ви новини, с изключение на това, че интернет е много голяма морава и RSS четецът може да донесе много новини. Inoreader Pro беше обявен за най-добър като цяло в нашето ръководство за RSS четци поради своята дълбочина и лекота на използване. Той е достатъчно дълбок за богати функции, като наблюдение на ключови думи, и достатъчно прост за начинаещи и обикновени потребители.

Оферти, които можете да пиете

Независимо дали ежедневната ви ритуална напитка по избор се приготвя или накисва, ние сме ви покрили с ръководства за най-добрите абонаменти за кафе, най-добрите машини за еспресо и най-добрите аксесоари за приготвяне на чай.

Търговия с кафе

Снимка: Trade Coffee

Това е една от любимите услуги за абонамент за кафе на моя и на старши рецензента на продукти Скот Гилбъртсън, благодарение на огромното и постоянно въртящо се разнообразие от печени от цяла САЩ. Не само това, но ако не харесвате първата си чанта, Trade ще я замени с такава, която харесвате безплатно. Аз самият се възползвах от това и всяка чанта, която имах оттогава, беше на място.

Free Your Tea има за цел да ви помогне да разберете кои видове чайове харесвате, като ви попита за предпочитанията и оцени пробите, които получавате, и в крайна сметка ще усъвършенства конкретните ви вкусове. Ако се регистрирате за 6- или 12-месечен абонамент по време на тази промоция, получавате 50 процента повече чай всеки месец. Можете също да посочите, че искате изключително чайове без кофеин, ако искате да се предпазите от треперене.

(Въведете BLACKFRIDAY при плащане)

Tea Runners е относително новодошъл, откакто е основан през 2016 г., но те са изградили огромна колекция от повече от 300 насипни чайове. Всяка кутия съдържа четири примерни чайове, които са подходящи за около 40 чаши чай, заедно с бележки за дегустация и инструкции. Можете да изберете определени видове чай, като кутия само за черен чай или кутия само за билков чай.

Atlas е изследователско изживяване за тези, които се интересуват от боб с един произход, както го казва Гилбъртсън. Вместо да се фокусира върху смеси, всяка пратка от Atlas се потапя дълбоко в една държава и ви дава фонов контекст за зърната и съвети за приготвянето на най-добрата напитка от тях. Ако сте нов клиент, можете да избирате от една безплатна чанта (на стойност $14) или можете да изберете две чанти за първата си пратка за $13 (стойност $28).

Това е за кросоувъра, който обича кучета и кафето. Двадесет процента от печалбите на Grounds and Hounds отиват за приюти за животни. Ако имате седмичен абонамент за цяла година, казват, че това е достатъчно, за да осигурите 800 хранения за кучета в приютите. Освен това имаха някои от любимите ни тъмно печени смеси.

Сделки, които можете да ядете

Всеки обича да яде, но малцина обичат да ядат едно и също старо нещо ден след ден. Разнообразието е подправката на живота, казват те, така че подправете живота си с нашите ръководства за най-добрите кутии за закуски и абонаменти за най-добри комплекти за хранене.

Комплект за хранене за ежедневна реколта

Снимка: Daily Harvest

Рецензентът на продукти и писател Лоурин Стрампе нарече Blue Apron най-добрият комплект за хранене за повечето хора, благодарение на лесните за следване рецепти, доброто качество на съставките и широката гама от диетични настройки, като опции, подходящи за диабет. Въпреки че ястията не са точно скъпи на ниво ресторант, имайте предвид, че най-ниската му цена на порция е $7,49.

Въведете BF2021 при касата

Има много кутии за закуски с японска тематика, но Bokksu привлече вниманието на рецензента на продуктите Louryn Strampe за центриране на темата на всяка кутия около уникален регион на Япония, като кутия с цвят на череша или такава, включваща храни от Осака.

(Въведете CYBERWEEK21 при плащане)

Купете кутия с девет, 14 или 24 артикула от тази изцяло веганска услуга за доставка на ястия и вземете втората кутия безплатно. Има много филтри за опции за начин на живот, като например без глутен и кето. Daily Harvest беше обявен за най-добрия комплект за хранене за самостоятелни закуски, защото, за разлика от много планове за хранене, те се дават като порции от един продукт.

(Въведете NOV110OFF при плащане)

Наречен за най-добрия абонамент за комплект за хранене за начинаещи готвачи, Home Chef е особено изчерпателен със своите указания и съвети по време на процеса на готвене, като например спестява ненужни усилия, като ви напомня да не почиствате тиган, който по-късно ще се използва за сос. Има опция да изберете само ястия, чието приготвяне отнема по-малко от 30 минути. Подобно на Синята престилка, най-ниската цена на порция не е особено евтина – в този случай 7 долара на порция.

(Въведете ПРАЗНИК 2021 при плащане)

Грозната продукция е напълно питателна и вкусна. Просто завършва на депата много по-често от „красивите“ продукти. Misfits Market изкупува естетически различни плодове и зеленчуци, за да ги продава на гладни хора, които знаят, че красотата е нещо повече от дълбока кожа. Тези дни също се разклониха извън производството. Изберете по-голямата кутия, дори ако готвите за един или двама души. Искате да сте сигурни, че получавате достатъчно от всеки вид зеленчук или плод, за да направите цяла гарнитура или закуска.

Оферти за Вашите домашни любимци

Ако не можете да понесете мисълта да живеете без малък приятел, не се страхувайте. Имаме много любители на домашни любимци в WIRED, които са събрали изчерпателни ръководства, като най-добри консумативи за домашни любимци и съвети за новоосиновени кучета и котки, най-добри играчки и консумативи за котки и най-добри основни продукти за вашето куче,

Meowbox

Снимка: Meowbox

Трябва да се регистрирате за абонаментен план, за да получите тази оферта. Всяка кутия е съсредоточена около нова тема, като напр Коледа на Чарли Браун или Сам вкъщи, и включва две торби с изцяло естествени лакомства, две играчки и дъвче.

(Въведете FURIDAY20 при плащане)

Всяка месечна или двумесечна (по ваш избор) тематична кутия включва комбинация от пет или шест играчки и лакомства, а за всяка продадена кутия Meowbox дарява храна на приют. Комбинацията от качествени играчки и алтруизъм го направи нашата любима абонаментна кутия за котки.

(Въведете GREENTHUMB при плащане)

Растенията са домашни любимци. Храните ги, давате им вода, трябва да лекувате болестите им и от време на време цапате ръцете си и миришете, докато се грижите за тях. Абонаментът на Хорти ви изпраща ново растение в шест-инчов глинен съд всеки месец, заедно с инструкции как да ги поддържате живи и процъфтяващи. С течение на времето растенията стават по-екзотични и по-сложни, докато израствате от начинаещ родител. Можете да посочите подходящи за домашни любимци растения, ако не искате да получавате нищо токсично за котки и кучета.

Абонаментни кутии за деца

Децата са непостоянни, така че прехвърлете вземането на тежки решения на компания. Просто седнете и гледайте как предварително избраните стоки пристигат месец след месец с най-добрите детски абонаментни кутии и абонаментни кутии, които не са специфични за деца.

KiwiCo щайга с киви

Снимка: KiwiCo

(Въведете РАННО при плащане)

Всяка щайга се предлага с колекция от подаръци, съсредоточени около тема, подбрани за различни възрасти от малки деца под две години до тийнейджъри. Ако предпочитате да изберете тема, можете да избирате от специализирани интереси като роботи и музика, както желаете. Можете да закупите три месеца за $45, шест месеца за $90 и една година за $180, всички на базата на цена от $15 на месец.

(Въведете SAGOBF2021 при плащане)

Много от кутиите съдържат тематичен микс от физически обекти и приложения, които, за щастие, са без реклами и покупки в приложението. Старши сътрудник редактор на рецензии Adrienne So нарича Sago Mini Box най-добрата абонаментна кутия за младежи, особено за тези на възраст от две до пет години.

(Въведете HOLLY40 при плащане)

Както подсказва името, тази кутия е тежка за изкуствата и занаятите. Това е само за нови клиенти, но можете да получите 40 процента отстъпка от първата си абонаментна кутия. Ако изберете месечен план, това прави обикновено кутията от 30 долара само 18 долара. Също така част от разпродажбата за Черен петък на We Craft Box е безплатна мистериозна кутия, ако решите да предплатите за три или повече месеца.

(Въведете БЛАГОДАРЯ при плащане)

Ако вие или вашето дете сте любители на изучаването на различни култури, това е кутията за вас. Да речем, че сте избрали кутията World Edition за деца на възраст от шест до 10 години. Всеки месец тематичната кутия ще се съсредоточи върху една държава, като преподава на детето ви разнообразна гама от теми за тази страна чрез истории и дейности за нейните хора, празници, околна среда или храна. Можете също да изберете полета за различни американски щати, наука, математика и инженерство за възраст от три до 12 години.


Още WIRED Черен петък покритие

Страници за продажба на дребно и купони

Искате ли сами да разгледате ранните разпродажби на Черен петък 2021? Ето няколко места, предлагащи оферти. Не забравяйте да разгледате нашите многобройни ръководства за купуване и ръководства за подаръци за допълнителни идеи.

 • Разпродажба на Amazon
 • Целева продажба, купони
 • Разпродажба на Walmart, купони
 • Разпродажба на легло, вана и извън нея, купони
 • Най-добра разпродажба, купони
 • QVC разпродажба, купони
 • Kohl’s, Купони
 • Разпродажба на Moosejaw, Купони
 • Разпродажба на Adorama, Купони
 • B&H Разпродажба
 • Моментна разпродажба
 • Wayfair разпродажба
 • Разпродажба на NeweggSource link